Handledarutbildning för slöjd

Var Slöjdrummet, Stockholms läns museum

För dig som vill lära dig att förmedla slöjd till andra på ett roligt, utvecklande och säkert sätt. Handledarutbildningen passar dig som vill integrera slöjd i din ordinarie verksamhet, starta en slöjdklubb för barn, eller kanske bygga upp något helt nytt. Utbildningen tar avstamp i den traditionella slöjden med handverktyg, material från naturen och återbruk. Under utbildningen varvas praktiskt arbete med diskussioner och föreläsningar som till exempel ”Ledarskap och gruppdynamik” och ”Att sätta ord på den tysta kunskapen”. I och med utbildningen blir du också en del av vårt handledarnätverk, vilket innebär att du blir inbjuden till handledarträffar och annat kul.

Pris: 3500 kronor.

Info och anmälan >

 

« tillbaka
Handledarutbildning för slöjd

Om Slöjd Stockholm

Slöjd Stockholm drivs av länshemslöjdskonsulenterna och är sedan 2013 en del av Stockholms läns museum.

Vår verksamhet riktar sig till alla invånare i Stockholms län och är ett naturligt nav för kreativa människor som gillar att skapa med händerna. Vi anordnar mötesplatser för slöjd- och hantverksintresserade samt näringsutövare inom området, och verkar för slöjdens roll i en hållbar samhällsutveckling.

Slöjd Stockholms verksamhet är uppdelat i fyra huvudinriktningar: hård slöjd, textil slöjd, internationell slöjd och slöjd för barn och unga.

Följ oss på Facebook

 

Museets ordinarie öppettider:

Tisdag kl 12-19

Ons - torsdag kl 12-17

Fredag - söndag kl 12-16

Sommaröppet (27/6-14/8):  måndag-fredag 12-16

Alltid fri entré

Välkommen in!