Familjelördag: Havet – Fjård

Datum 28 april, 2018 Lägg till i min kalender
Tid 15:00-15:40
Var Lilla scen
Målgrupp Från 4 år
Längd: 40 minuter

Följ med på en saltstänkt resa om en oväntad vänskap mellan en fisk och två fiskare i cirkusmusikalen Havet. Med jonglering, sång och dans skapar kompaniet Fjård en lekfull föreställning med mycket värme och humor. En längtansfull historia bland gamla fiskeredskap och nya cirkuskonster som kan beröra något hos alla åldrar!

Från 4 år men passar absolut lite äldre barn också! Det är svårt att sätta åldersgränser, detta är en rekommendation, titta gärna på trailern så får du en uppfattning om föreställningen.

Av och med: Amanda Roynesdotter och Magnus Bjøru
Musik: Magnus Larsson och Amanda
Koreografi: Ann Svensson och Amanda
Rekvisita: Frode Bjøru och Stig Bjøru
Foto: Björn Nilsson

Boka biljett här! « tillbaka
Familjelördag: Havet – Fjård

Scenkonst för hela familjen

Familjelördag är scenkonst för barn allt från cirkus, musik till dans och teater som är inspirerande oavsett ålder.
Kulturhuset Dieselverkstaden gör ett noga och varierat urval av föreställningar som passar en bred publik på Dieselverkstaden.
Biljetter bokar du på dieselverkstaden.se, ticketmaster.se eller köper direkt i Dieselverkstadens infodisk. Familjelördagarna är ofta fullbokade så köp gärna din biljett i god tid!

Varmt välkomna!

Om Fjård

Magnus Bjøru är jonglör, akrobat och fysisk komiker uppvuxen på ön Jøa på kusten i Norge. Han har skapat och spelat familjeföreställningarna Magmanus Show och Attached och gjort över 500 föreställningar med dessa i 26 olika länder runt om i världen. Senast aktuell i föreställningen Satyagaraha på Folkoperan.

Amanda Roynesdotter är sångerska och dansare. Senast aktuell i Chinateaterns uppsättning av musikalen Flashdance som spelade 160 föreställningar 2014 - 2015. Under 2013 cyklade hon ensam 100 mil på turné längs den norska kusten och uppträdde med två egenproducerade föreställningar som spelades hemma i folks kök och på lokala teatrar. 

Fjård är ett nystartad kompani som vill skapa innovativ scenkonst med vikt på cirkus, sång och dans. Vi inspireras av närkontakt med den nordiska naturen och vi tar gärna våra föreställningar till platser och sammanhang där det inte finns etablerade scenrum. För oss är föreställningar vid fjällstugan eller på bryggan lika viktig som på teatern. 

Alla tillfällen

  • 28 april | 15:00-15:40