AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall

Datum 08 februari, 2018 Lägg till i min kalender 14 mars, 2018 Lägg till i min kalender 18 april, 2018 Lägg till i min kalender 16 maj, 2018 Lägg till i min kalender 13 juni, 2018 Lägg till i min kalender
Visa fler datum
Var Urban Deli i sickla + Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna
Vi fortsätter med vårt trevliga samarbete med Urban Deli i Sickla!
Det hela går ut på att man avrundar sin dag/börjar sin kväll med AW (after whatever) man gör på dagarna (jobb/studier) sen får man lyssna till 30-45 minuters skön livejazz i Nacka konsthall inne i Dieselverkstaden.
På Urban Deli erbjuder vi en jazzbricka (charktallrik, veg. alternativ finns) för halva priset (Ordinarie pris 125 kr) och i konsthallen är det fri entré! Det enda du behöver göra är att hämta ett band i Dieselverkstadens infodisk som du sen visar på UD för att få jazzbrickan för halva priset.
Vi rekommenderar att man är på UD i god tid innan det för att hinna njuta jazztallrik o dryck för att sen knalla över till konsthallen där bandet börjar spela 17:30.
Varmt välkomna!
Vårens band kommer att presenteras allt eftersom.
Vårens premiärband är: Strandberg/Agnas Trio
Vi är så glada att få återse denna sköna trio!
Strandberg/Agnas Trio är en grupp som utforskar jazzens bredd. Emil Strandberg trumpet, Kasper Agnas gitarr och Mauritz Agnas kontrabas.
Tillsammans bildar de en liten nätt trio med ett varmt sound och blandar sina egna låtar med jazzstandards, folkmelodier och Louis Armstrong.
När: 8 februari – först AW, sen jazz – välkomna!
 
« tillbaka
AW på Urban Deli + Jazz i Nacka konsthall